ICATSERVEISTIC, SCP t’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients, que puguin ser recollides per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web https: //www.icatserveistic. cat.

En aquest sentit, ICATSERVEISTIC, SCP garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús de lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en  l’Avís Legal.

Identitat del responsable

Titular: ICATSERVEISTIC, SCP
NIF / CIF: J66376799
Domicili: C / Lleida, 10 – 08242 Manresa – Catalunya.
Correu electrònic: info@icatserveistic.cat
Lloc Web: https://www.icatserveistic.cat

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les teves dades personals, el titular ha d’aplicar els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals el titular informarà a l’Usuari prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: El titular sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o les finalitats que els sol·licita.
  • Principi de limitació del termini de conservació: El Titular mantindrà les dades personals recollides durant el temps estrictament necessari per al cap o els caps del tractament. El Titular s’informarà a l’Usuari del termini de conservació corresponent segons la finalitat.
  • En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades personals recollides seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida.
  • El Titular pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per navegar per https://www.icatserveistic.cat no cal que facilitis cap dada personal.

Els casos en què sí proporciones les teves dades personals són els següents:

  • En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.
  • En realitzar un comentari en un article o pàgina.
  • En inscriure’t en un formulari de subscripció o un butlletí que el Titular gestiona amb MailChimp.

Drets

El Titular t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
  • Demana una rectificació o la cancel·lació.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Desacord al tractament.
  • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, ho directament al Titular, el que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se a ICATSERVEISTIC, SCP i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació dels mateixos, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers del Titular.

Per exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d’enviar un correu electrònic a info@icatserveistic.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan et connectes al lloc web per enviar un correu al titular, et subscrius al seu butlletí o realitzes una contractació, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és ICATSERVEISTIC, SCP. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, dónes el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada per ICATSERVEISTIC, SCP.