Sobre NextONE

CONFIANÇA & SEGURETAT

Treballem a mida de les vostres necessitats. Realitzem disseny i desenvolupament d’aplicacions i programes a MIDA des de la plataforma FileMaker. Tot el nostre programari és compatible amb Windows, Mac, iOS i la web. Oferim productes i serveis de qualitat, adaptats a les necessitats i expectatives de cada client.

També som una empresa que ofereix als seus clients serveis i solucions informàtiques globals.  Solucions empresarials i de servei amb l’última tecnologia. Estem aquí per ajudar els nostres clients per a que d’una manera àgil, potent i senzilla,  augmentin la seva rendibilitat i competitivitat mitjançant la implementació de solucions efectives, ràpides i rendibles.

Per què treballar amb NextONE

ESCOLTAR • ANALITZAR • PROPOSAR • EXECUTAR

Un equip humà per ajudar els nostres clients d’una manera àgil, potent i senzilla per augmentar la rendibilitat i la competitivitat del seu negoci, implementant solucions de programari efectives, ràpides i rendibles.

NextONE Programari

DISSENY • TECNOLOGIA • EFICIÈNCIA

Made in FileMaker

Software Made in FileMaker – Custom Solutions

Disseny i desenvolupament d’aplicacions i programari adaptat a les vostres necessitats.

EXPLICA’NS MÉS SOBRE EL TEU PROJECTE

Design and development of Apps.

Expliqueu-nos les vostres necessitats i trobeu la solució que millor s’adapti a la vostra empresa. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i sol·liciteu un pressupost personalitzat. Sabeu on trobar-nos? Però si ho preferiu, venim a la vostra empresa.

Escoltem i analitzem les seves necessitats, proposem la millor solució a les seves necessitats i executem un projecte per assolir els objectius marcats.

  Parlem.

  DADES CONTACTE

  Phone: +34 931 31 41 61
  Mb: +34 676 284 287
  Email: info@madeinfilemaker.com
  Web: nextone-soft.com

  Connecteu-vos.

  XARXES SOCIALS

  Troba’ns.

  ADREÇA

  IcatServeisTIC scp
  Carrer Lleida, 10
  08241 Manresa
  Catalunya